fbpx
Ga naar de inhoud
Facebook Marketing uitbesteden

Ontdek mijn 10 Bouwstenen voor de ideale advertentie

Ontdek hoe je elke keer opnieuw winstgevende advertenties schrijft!

10 bouwstenen voor de ideale advertentie - gratis pdf

Belangrijk: wil je het meeste halen uit deze download? Zorg dan dat je alle 10 bouwstenen toepast op je advertenties. Deze bouwstenen vormen een geheel, als je één bouwsteen niet toepast zal ook de kracht van alle andere bouwstenen wegvallen. 

Levert Facebook marketing jou iets op?

Onderzoek wijst uit dat we gemiddeld 8,2 kilometer per jaar scrollen op onze smartphone! Dat wil zeggen dat er 22,7 meter per persoon/per dag gescrold wordt. Ongelooflijk toch!

En daar sta jij dan ergens tussen. Jouw berichtje, enkele centimeters groot, dat wordt getoond in die stroom van 22,7 meter, boordevol berichten van andere ondernemers die ook gezien willen worden. Zonder een goede marketing strategie is jouw bericht niet meer dan een grassprietje in het Facebook landschap. 

Ik surf al jaren mee op de Facebook stroom en investeerde persoonlijk al meer dan € 25.000 in het testen van de verschillende technieken voor mijn eigen advertenties. 

Dezelfde technieken die vandaag de dag nog steeds worden gebruikt door grote multinationals zoals Coca Cola, Nike, Apple en Amazon. De kleinste details kunnen het verschil maken tussen winst of verlies!

Jerry Renson - Facebook advertentie consulent
Jerry Renson - eigenaar sociale media marketing universiteit
"Dankzij Jerry kunnen wij ons focussen op onze core business. Ongelofelijk hoeveel mogelijke marketing strategieën Facebook aanbiedt. JR wijst je de weg!"
Steve Bussé
Zaakvoerder-Finfuture
Jerry is iemand met passie voor zijn vak en een enorme kennis van Facebook marketing.Met Jerry weet je gewoon dat je online marketing in goede handen is.
Stein Verheyden
Parketvloeren Verheyden
Jerry, mijn complimenten voor de producten die je levert, ze zijn klasse, direct en to the point. Ik loop al heel wat jaartjes mee in de online wereld maar je doet het echt goed.
Adriaan De Bruyn
Online ondernemer

Download nu deze template voor de ideale Facebook advertentie

10 bouwstenen voor de ideale advertentie
Jerry manages since a few years the social media for my company. In can strongly recommend Jerry in these matters. He is very experienced and motivated. No doubt, he's the right man for you.
Wim Persyn
Immo Persyn
"Met deze Facebook cursus kwam ik niet één, maar wel 10 stappen vooruit. Super informatief! Jerry is een topper in zijn vak en een zeer leuk iemand om mee samen te werken"
Johan B.
Ondernemer & levensgenieter
Uitstekende kennis van Facebook & marketing! Zijn video's zitten boordevol waardevolle informatie waardoor mijn onderneming een niveau hoger gegroeid is. Een echte aanrader!
Thielemans Davy
Zaakvoerder D&T

© jerryrenson - contact: [email protected] - SMMU - Sociale Media Markting Universiteit