Ontdek hoe je elke keer opnieuw winstgevende advertenties schrijft!

Download de "10 Bouwstenen voor de ideale advertentie" template


Belangrijk: wil je het meeste halen uit deze download? Zorg dan dat je alle 10 bouwstenen toepast op je advertenties. Deze bouwstenen vormen een geheel, als je één bouwsteen niet toepast zal ook de kracht van alle andere bouwstenen wegvallen. 


Hoi, mijn naam is Jerry Renson en ik ben een Facebook Advertentie Consulent.

Mijn specialiteit ligt dus bij het opmaken en beheren van Facebook advertentie campagnes voor verschillende ondernemers en bedrijven.

Ik ben eigenaar van een online community genaamd SMMU - Sociale Media Marketing Universiteit. Een platform waar ondernemers elkaar kunnen verder helpen met vragen of opmerkingen over sociale media en waar ze de laatste nieuwe technieken over Facebook marketing ontdekken.

Daarnaast ben ik de bedenker van "Winst met Facebook Adverteren". Een online trainingsprogramma voor iedereen die bezig is met adverteren en zijn omzet wil verdubbelen en zelfs verdriedubbelen.

En om mijn dag helemaal op te vullen ben ik ook de eigenaar van mijn eigen blog jerryrenson.be waar ik zoveel mogelijk nuttige en interessante artikels schrijf ivm Facebook marketing.

Wat anderen klanten te vertellen hebben

Steve Bussé - Zaakvoerder FinFuture

"Dankzij Jerry kunnen wij ons focussen op onze core business. Ongelofelijk hoeveel mogelijke marketing strategieën Facebook aanbiedt. JR wijst je de weg!"

Wim Persyn - Eigenaar ImmoPersyn

"Jerry weet perfect waar hij mee bezig is. Een absolute aanrader!!!"

Thielemans D. - Sales Manager

"Uitstekende kennis van Facebook & marketing! Een echte aanrader!"