fbpx
Ga naar de inhoud
Facebook Marketing uitbesteden

Levert Facebook marketing jou iets op?

Onderzoek wijst uit dat we gemiddeld 8,2 kilometer per jaar scrollen op onze smartphone! Dat wil zeggen dat er 22,7 meter per persoon/per dag gescrold wordt. Ongelooflijk toch!

En daar sta jij dan ergens tussen. Jouw berichtje, enkele centimeters groot, dat wordt getoond in die stroom van 22,7 meter, boordevol berichten van andere ondernemers die ook gezien willen worden. Zonder een goede marketing strategie is jouw bericht niet meer dan een grassprietje in het Facebook landschap. 

Ik surf al jaren mee op de Facebook stroom en investeerde persoonlijk al meer dan € 25.000 in het testen van de verschillende marketing technieken voor mijn eigen advertenties. 

Dezelfde technieken die vandaag de dag nog steeds worden gebruikt door grote multinationals zoals Coca Cola, Nike, Apple en Amazon. De kleinste details kunnen het verschil maken tussen winst of verlies!

Jerry Renson - Facebook advertentie consulent
Jerry Renson - Oprichter Sociale Media Marketing Universiteit

Facebook als Marketing Machine

Sociale media is geen doel, maar een middel. Facebook is geen online krant maar eerder een ‘Marketing Machine’ die jouw iedere dag (volautomatisch) nieuwe leads, klanten en omzet oplevert.

Het geheim achter deze marketing machine is het inzetten van de juiste funnel? Net zoals bij elke andere machine moet je zorgen dat de band vlotjes blijft lopen om tot het gewenste eindproduct te komen. 

Ook in Facebook moet je zorgen dat je leads vlotjes de weg vinden om klant te worden. Dat je een funnel bouwt zonder gaten op maat van elke lead. Al enkele jaren maak ik voor mezelf en mijn klanten dergelijke  funnels. Wil jij ook ontdekken hoe je winstgevende funnels bouwt?

Facebook als marketing machine

Winstgevende Facebook Funnels Bouwen

✅ Meer dan 90% van de online ondernemers gebruikt deze krachtige techniek NIET!
✅ Een advertentie funnel die 3 stappen verder gaat dan elke andere funnel.
✅ Een strategie die je omzet zal verdubbelen!
✅ Ontdek wat vangnetadvertenties zijn en hoe je ze moet inzetten in jouw funnel.
Stap voor stap uitgelegd zodat jij dit gewoon kan kopieëren naar je eigen funnel.

In deze video ontdek je de 11 meest succesvolle marketing technieken die vandaag door merken zoals Apple, Nike en Coca-Cola gebruikt worden. Deze technieken werken in elke markt. En vandaag kan ook jij deze 11 marketing technieken gaan toepassen op jouw onderneming!

5/5
Winstgevende Facebook Funnels bouwen
"Dankzij Jerry kunnen wij ons focussen op onze core business. Ongelofelijk hoeveel mogelijke marketing strategieën Facebook aanbiedt. JR wijst je de weg!"
Steve Bussé
Zaakvoerder-Finfuture
Jerry is iemand met passie voor zijn vak en een enorme kennis van Facebook marketing.Met Jerry weet je gewoon dat je online marketing in goede handen is.
Stein Verheyden
Parketvloeren Verheyden
Jerry, mijn welgemeende complimenten voor de producten die je levert, ze zijn klasse, direct en to the point. Ik loop al heel wat jaartjes mee in de online wereld maar je doet het echt goed.
Adriaan De Bruyn
Online ondernemer

Welke Technieken ga je Ontdekken in deze Video?

Funnel bouwenConversies verdubbelen

Je gaat ontdekken hoe je een krachtige funnel bouwt waarmee je meer verkopen gaat realiseren. En dan spreken we niet over het verbeteren van advertenties of het schrijven van verkoopsteksten, maar over het maken van een unieke krachtige funnel!

Conversies verdubbelen

Digitale aandachtOmzetten naar euro’s 

De meeste ondernemers ontvangen genoeg digitale aandacht, alleen weten ze niet hoe deze aandacht om te zetten in euro’s. Met deze funnel ga je zien hoe je het maximale kan halen uit de digitale aandacht die je nu reeds ontvangt!

digitale aandacht omzetten in geld

SalesfunnelDe 3 beginfases

Allereerst gaan we kijken of je standaard salesfunnel op punt staat. De koude, warme en hete fases, beter gekend als de know, like en trust zones. En dat je de juiste advertenties aan het juiste publiek laat zien.  

Lekkende funnelDe gaten ontdekken

Maak jezelf niets wijs, iedereen heeft een lekkende funnel! Er bestaat geen enkele verkoopsfunnel zonder gaten waaruit je toekomstige klanten verdwijnen. In deze video laat ik zien hoe je zelf kan ontdekken waar de gaten in jouw funnel zijn!

lekkende sales funnel

VangnetadvertentiesDe gaten opvullen

Deze advertenties gaan we inzetten om twijfelaars over de streep te trekken. Je gaat ontdekken hoe we deze krachtige advertenties gaan inzetten en hoe ze een invloed gaan hebben op de aankoopbeslissing van je klant!

vangnet advertentie

StappenplanFollow me

Deze video is opgemaakt zodat ook jij super makkelijk deze unieke advertentie funnel zelf kan opzetten. We maken hiervoor gebruik van een duidelijk stappenplan en voorbeelden vanuit het Facebook advertentiebeheer om te laten zien hoe je de advertenties aanmaakt in Facebook.

DoelWinstgevende funnel maken

Laten we eerlijk zijn, het doel van onze funnel is natuurlijk om geld te verdienen. Het is leuk om veel leads en likes te hebben, maar er moet ook verkoop zijn op het einde van je funnel. Het doel van deze krachtige strategie is dan ook om je bestaande funnel winstgevend te maken!

geld verdienen met een krachtige funnel

Ben jij klaar om MEER omzet te draaien met DEZELFDE klanten

Winstgevende Facebook advertentie funnels bouwen

€ 57,-     € 17,-

Winstgevende Advertentie Funnels Bouwen

🔲 Kan jouw onderneming een boost gebruiken?
🔲 Wil je meer leads, klanten en omzet halen uit je marketing?
🔲 Ben je klaar om uitzonderlijke resultaten te behalen met deze cursus?

Dan ben jij klaar om advertentie funnels te leren maken waarmee je meer omzet zal realiseren? Vandaag krijg je éénmalig 70% korting op deze unieke expertvideo. Laat deze kans dus zeker niet liggen!

5/5
Jerry manages since a few years the social media for my company. In can strongly recommend Jerry in these matters. He is very experienced and motivated. No doubt, he's the right man for you.
Wim Persyn
Immo Persyn
"Met deze Facebook cursus kwam ik niet één, maar wel 10 stappen vooruit. Super informatief! Jerry is een topper in zijn vak en een zeer leuk iemand om mee samen te werken"
Johan B.
Ondernemer & levensgenieter
Uitstekende kennis van Facebook & marketing! Zijn video's zitten boordevol waardevolle informatie waardoor mijn onderneming een niveau hoger gegroeid is. Een echte aanrader!
Thielemans Davy
Zaakvoerder D&T

© jerryrenson - contact: [email protected] - SMMU - Sociale Media Markting Universiteit