fbpx
Ga naar de inhoud

Voorbeeld advertentie

💥💥 Te koop zichem – € 695.00 💥💥

Deze woning kunnen we zonder meer uniek en exclusief noemen. Rustig gelegen op 40 are grond, biedt deze ruime woning je alle comfort en privacy.

 De indeling is heel doordacht. Zo zijn er 5 slaapkamers. Er is de master bedroom met dressing en eigen badkamer. De overige vier slaapkamer hebben per 2 slaapkamers telkens een tussenliggende badkamer. Dat brengt het totaal op 3 badkamers. De volledige gang van de 4 slaapkamers en de 2 badkamers is aan 1 kant volledig voorzien van ingemaakte kasten.

 De afwerking van deze woning is tot in de kleinste details in orde. Ook de tuin werd met inzicht aangelegd. De keuken en eetplaats sluiten mooi aan met het grote terras van ongeveer 60 m2.

 Dit pand werd in 2012 volledig gerenoveerd, op zo’n grondige manier dat je je in een nieuwbouw waant. Dit wordt ook duidelijk aangetoond door de energiezuinigheid van deze woning: de EPC-score is zomaar eventjes 49 (!!!) kWh/m2.

Het woongedeelte is volledig gelijkvloers, en het heeft een bebouwde oppervlakte van niet minder dan 260 m2. Daarnaast is er nog een kelder van 136 m2, een carport (78 m2) en een tuinberging (28 m2).

 De woning is gelegen in woongebied met landelijk karakter (de eerste 50 meter vanaf de straat). Achterliggend is agrarisch gebied: op die manier blijft je privacy gegarandeerd naar de toekomst toe. Je rust wordt eveneens gegarandeerd door de ligging aan het einde van een straat waar geen doorgaand verkeer mogelijk is (door de plaatsing van paaltjes). De woning is niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied.

 Er valt heel veel te vertellen over de afwerking van dit unieke pand. Alles opnoemen is onbegonnen werk. Hieronder geven we je graag alvast enkele leuke items mee. 

 Deze woning wordt verkocht inclusief 10 kW aan zonnepanelen en inclusief de groene stroomcertificaten (opbrengst van +/- 2.530 euro per jaar tot 2032). Deze zonnepanelen dekken het volledige elektriciteitsverbruik van de huidige bewoners. Online kan je de status van je zonnepanelen volgen.

 Op de beklinkerde oprit van 60 meter lang en 4 meter breed, die afgesloten wordt met een elektrische poort, kan je makkelijk een tiental auto’s kwijt. Onder de carport van +/- 12 op 6,5 meter krijg je nog eens een viertal auto’s kwijt. Achter de carport is er dan de tuinberging. Alles staat vanzelfsprekend vergund.

 Er is een septische put, en de riolering is gescheiden.

 Er is domotica voorzien (in de zekeringkast) voor ondermeer de aansturing van de zonnescreens in de keuken en voor het aansturen van de dag- en nachtverlichting.

 Er zijn 24 netwerkpunten voorzien in de ganse woning. In elke kamer ligt coax.

 In de woonkamer is er een prachtige houthaard met glazen wanden.

 In de tuin zijn vele stopcontacten en (regen)waterpunten voorzien. Er is een waterverzachter. De regenwaterput van 10.000 liter, met automatisch vulsysteem, is gekoppeld aan de toiletten en aan de buitenkraantjes, alsook aan de waterpunten buiten. Er is ook de mogelijkheid om de wasmachine op regenwater aan te sluiten.

 Op de slaapkamers zijn er elektrisch bediende rolluiken.

 De woning heeft een ventilatiesysteem van het type D.

Er is een alarm systeem (alarmconsole aan elke inkomdeur), met daaraan gekoppeld 4 hoge kwaliteitscamera’s. Het alarmsysteem is ook gekoppeld aan een centrale die bij alarm (inbraak of brand) verifieert of het om “echt” of “vals” alarm gaat en daarna politie of brandweer verwittigt.

Er is overal vloerverwarming (CV op aardgas). Airco is er in de woonkamer, de eetkamer en in 3 van de 5 slaapkamers.

Kom je dit exclusieve aanbod graag zelf ontdekken? Neem dan contact met ons op voor een afspraak ter plaatse.

 0476 87 88 01 –  [email protected] –  immopersyn.be